Oplodnění

O Vikendu jsem mela se svym pritelem poprve pohlavni styk. Abych nedostala menstruace, vzala jsem si na oddaleni ve spravnych intervalech celkove 3 tabletky Norethisteronu. Kondom jsme meli, ale pouze na normalni styk. Na analni ne a jednou se netrefil...on se ted boji, ze me mohl pri tom jednom "omylem" oplodnit. Je lepsi si koupit pilulku do 72h po? Vim, ze moznost oplodneni nizka, ale nemohl nejak Norethisteron napomoct? Diky

Odpověď odborníka:

dobrý den, pilulku po bych jistě užila. Norethisteron není antikoncepce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyrážka po antibiotikách? Může jít o alergickou reakci
Články: Vyrážka po antibiotikách? Může jít o alergickou reakci
Nežádoucí reakce na léky je...
Bechtěrevova choroba
Články: Bechtěrevova choroba
Bechtěrevova choroba nebo...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: