Opožděná antikoncepce

Dobrý den...Mám dotaz ohledně HA. Beru HA Mywy , ted už 4tým měsícem.Jsem v prvním platíčku, druhém týdnu..Beru pilulku každý den ve 21:00..Maximální zpoždění sem měla 5 minut po 21:00.. Dnes se mi ale poprvé stalo že sem na pilulku zapomněla a vzala si ji až ve 21:30.. Může mít na HA vliv půlhodinové spoždění..? V neděli sem měla pohlavní styk se svým přítelem..Je nám 16 neradi by jsme se dozvěděly nečekanou zprávu.. Prosím o rychlou odpoved...

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy půl hodiny žádný vliv na účinnost nemá. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x