Opožděná menstruace

Dobrý den, jsem bohužel v poněkud zvláštní situaci a nevím si s ní rady. Byla jsem nedávno poprvé na gynekologii a při této příležitosti si nechala předepsat antikoncepci.(jelikož mám hodně nepravidelnou menstruaci a i z důvodu, že bychom s přítelem chtěli začít sexuálně žít). Po prohlídce od paní doktorky(ne ultrazvukem,ale zasunutím prstu do pochvy) mi byla předepsána antikoncepce CHLOE. Byla jsem seznámena s tím jak ji užívat, tj.od prvního dne menstruace. Abych při mé dost nepravidelné menstruaci nemusela dlouho čekat, tak mi paní doktorka píchla nějakou injekci a řekla mi, že bych do 10 dnů měla menstruaci dostat. Je to už 12 den a menstruace stále nikde. BOJÍM SE, ŽE BYCH MOHLA BÝT TĚHOTNÁ!!! Na tuto myšlenku mě přivádí i fakt , že jsme sice s přítelem ještě pohlavní styk neměli, ale "věci kolem" už ano (nejdále jsme zašli po mazlení ve spodním prádle). Prosím poraďte, co mám dělat? Několik dní ještě počkat, jestli se menstruace nedostaví, nebo zajít znovu na gynekologii? A jak velká je pravděpodobnost, že mohu být těhotná?(musí po té injekci dojít menstruace vždy do 10dní,nebo bývají i výjimky?). Kdybych byla těhotná,poznala by to doktorka z vyšetření které mi provedla? Do kdy se muže provádět interupce? Vím, že jsem vás zahrnula spoustou otázek, ale jelikož jsem studentka(je mi 17let),tak těhotenství je pro mě opravdu nemyslitelné! Mám poravdu starch. Předem mockrát děkuji za RYCHLOU odpověď.Je to pro mě opravdu životně důležité!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, WildRose! Potřebujete-li rychlou odpověď, neobracejte se na internetovou poradnu... Po mazlení ve spodním prádle je těhotenství extrémně nepravděpodobné, leda snad že by Vám přítel ejakuloval do kalhotek. V případě pochybností konsultujte svou gynekoložku, především stran nepřicházející menstruace a braní hormonů.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: