Opožděná menstruace

Dobrý den, jelikož je muj gynekolog na dovolené a bude v ordinaci az v pondělí, chci se informovat alespoň takto. V pondělí 2.3. jsem dostala antibiotika Klaritromycin mylan 500mg, na týden. Zároveň jsem měla posledních 7 tabletek antikoncepce Sylvianne. Takze jsem v nedeli 8.3. dobrala antibiotika a zároveň antikoncepci. Obvykle v týdenní pauze mám mentruaci ve středu vecer nebo ve ctvrtek ráno. Zatím stále nic. Gravitest dnes ráno, je negativní (s partnerem používáme k HA jeste i kondom). Je možné, ze nemoc narušila můj cyklus? Pokud nedostanu menstruaci do neděle, mám začít zase v pondělí užívat antikoncepci? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, přesně postupujete podle doporučení výrobce atk. čili po pauze nasaďte další tabletku dle plánu kontrola u vašeho gynekologa je vhodná

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: