Opožděná menstruace

Dobrý den pane doktore, už několik dní mám opožděnou menstruaci, chvilkami bolest v podbříšku a nepřetržitou bolest prsou. Myslíte, že bych mohla být těhotná? Těhotenský test se chystám provést za pár dní. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, není důvod otálet s HCG testem , reaguje již 10 dní po otěhotnění. těhotná byste být mohla

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: