Opožděná menstruace

Dobrý den, již 4 roku beru antikoncepci Sunnya po dobrání platíčka (pondělí poslední tableta) dostávám menstruaci vždy v pátek,tentokrát jsem to dostala až o den později. Nejdříve slabá menstruace a tak jsem se obávala těhotenství z důvodu že nepoužíváme s přítelem ochranu kromě mé antikoncepce. Je možné otěhotnět i přes prášky a mám si udělat raději těhotenský test? Teď je menstruace i silnější,normální krvácení jako vždy. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Myslím že jsou to zbytečné obavy test si můžete pro jistotu udělat ale předpokládám že bude negativní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: