Opožděná menstruace

Dobrý den,v listopadu jsem vysadila antikoncepci,z důvodu finančních,ale i z důvodu toho,že jsem vkuse brala antikoncepci již 5 let. Poslední menstruaci jsem měla začátkem prosince. Mám přítele a jako ochranu používáme prezervativ nebo Pharmatex globule. Nemohla bych být těhotná? Jaká je účinnost přípravků Pharmatex? Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Účinnost přípravku je menší než u hormonální antikoncepce pokud se nedostavila menses udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: