Opožděná menstruace

Mám problém 4.brezna sem mela pohlavní styk se svim přítelem .... Když už to... Tak me rychle trochu odstrčil a mel to na noze a bojím se jestli do me neudělal ... Cca včera jsem to měla dostat a porad nic tak se oba bojima ... Mamce to říct nemůžu jinak by mě asi přetrhla

Odpověď odborníka:

Nebylo by lepší, abyste si zařídila účinnou antikoncepci?? Nechráněný styk je způsob, jak se dělají děti, když to řeknu odborně, aby bylo dosaženo početí. proto jeho provozování celkem snadno k početí vede. Přerušovaná soulož=nechráněný styk. Co do naděje/rizika těhotenství. Přerušovaná soulož je neodpovědný způsob praktikování sexu. V dnešní době není problém získat info o antikoncepci, tedy i o tom, že nechráněný styk a přerušovaná soulož vedou k těhotenství snadno. Jak od Vás, tak od Vašeho partnera, Vaše daň je přinejmenším strach, možná i nechtěné těhotenství. Nicméně v současné situaci budete nejlépe muset zakoupit těhotenský test v lékárně, klidně teď, a doporučil bych návštěvu gynekologa. Jednak Vám udělá tes z krve (na hCG), jednak se domluvíte ve věci antikoncepce. POkud nechcete mít v tuto chvíli děti, je Vaše dosavadní počínání nerozum a nekázeň, je třeba, abyste si pořídila skutečně úřinnou ntikoncepci, V současé fázi je nutné udělat si jasno kolem případného těhotenství. Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: