Opožděná menstruace

Dobrý den,prosím o radu.Před 2 lety jsem prodělala kyretáž a před rokem mi čistili dělohu pro myom. Teď mám vyhřezlou ploténku a nastupuji do nemocnice na infuzní léčbu. Mám už 11 dní opožděnou mestruaci- 2 těhotenské testy vyšli negativní. Je možné, že by za zpoždění mohla má vyhřezlá ploténka? Děkuji za odpověď. Dagmar

Odpověď odborníka:

dobrý den, plotýnka sama o sobě určitě ne, může se jednat o stresovou reakci, těhotenský test zkuste za 3-4 dny venet.nabrat HCG z krve.to bezpečně potvrdí či vyloučí graviditu.pak je na místě gyn.vyšetření.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Plotýnka a menstruace | Od: Ivana | 7.12.2011 20:12
Já jsem po kapačkách-na vyhřezlou plotýnku která mi tlačí nerv v pravé noze mi vůbec nepomohly!-trpím bolestma už měsíc krutými a začalo to vše už v létě právě problémy,že jsem si nejprve myslela,že jde o gynekologický problém-ale měla jsem to naopak častěji a i při kapačkách jsem začala "špinit",takže dle mého jak je to tam vše propojené,tak to je ovlivněno-i když mi také tvrdili že ne-jistě ano.nikdy jindy jsem tyto problémy neměla.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jste po operaci? O ránu se starejte pečlivě!
Články: Jste po operaci? O ránu se starejte pečlivě!
U mnoha zdravotních...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Červovitý přívěsek, který...
Zbytnění prostaty
Články: Zbytnění prostaty
Co bychom měli vědět o...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: