Opožděná menstruace

Dobrý den mám dotaz týkáse opožděné menstruace. dne 28 října sem vysadila HA ze zdrav. důvodů, týden zpět+další 4 dny jsem ještě špinila i přestože sem předtím HA brala( byla to chyba v užívání. tzn. že teoreticky bych měla začít menstruovat od 22listopadu ale nemám ani známky po tom že by se k něčemu chystalo. 5-6 dní zpět sem měla s partnerem pohlavní styk ovšem chránili jsme se kondomem ale hned na začátku sme to dělali bez nej jen chvíli protože mi prezervativi nedělají dobře.teď beru od 3 dny antibiotika penicil- angína. Je možné že bych mohla otěhotnět? nebo za zpoždění může nemoc a antibiotika? děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, těhotná spíče nebudete, pravděpodbně to bude angínou.pro jistotu proveďte gravitest.event.navštivte gynekologa

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x