Opožděná menstruace

Dobrý den,poslední týden mám střevní potíže a průjem,asi nějaká bakterie. Je možné,aby mi toto opozdilo menstruaci,která vypadá,že vůbec nepřijde?

Odpověď odborníka:

Při průjmu není důvod k opoždění menses ,ale může to být reakce organizmu na zátěž, protože vše je řízeno přes CNS. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: