Opozdena menstruace

dobry den,pritelkyne bere pravidelne HA jeanine a mela ted antibiotika Klacid skrze nejake plicni onemocneni byla proste zahlenena a brala ten klacid 9 dnu. Problem je v tom, ze nema stitnou zlazu a bere euthyrox mezi tim ji dosli vysledky ze stitne a mela je katastrofalni. Vim ze stitna zlaza urcuje hladinu tech hormonu v tele, dale je to o tom ze partnerka dobrala antb. a za 4 dny mela dostat MS jenze my jsme den pred tim meli sex. nechraneny ale nevyvrcholil jsem do partnerky dlouho predem. no a ted ma mit dva dny ms a furt nic dostavaji temer na hodinu presne, mame strach. miminko jsme si ted opravdu neplanovali, je nato cas. dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Klacid ani Euthyrox by neměly mít vliv na antikoncepci, udělejte si gravitest,který je positivní 5-7 dní po koncepci,poruchu cyklu může způsobovat snížená fce štítné žlázy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pozor na škrkavky!
Články: Pozor na škrkavky!
Škrkavka dětská, latinsky...
Čeká vás test na okultní krvácení? Držte dietu!
Články: Čeká vás test na okultní krvácení? Držte dietu!
Některé složky potravy...
Glukózový test u dospělých
Články: Glukózový test u dospělých
Při cukrovce (diabetes...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zbavte se falešného
Články: Zbavte se falešného "spánkového" přítele
Zvykli jste si vyplnit...
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: