Opožděná menstruace

Moc prosím o radu v únoru jsem přestala brát antikoncepci MS jsem v březnu dostala po 33 dnech následně po 28,30, 29 v červenci 37, následně 29,32,32 a listopad 34 den. V prosinci se menstruace ještě nedostavila. V listopadu jsem byla v nemocnici s vysokým krevním tlakem dostala jsem tablety Rilmenidin a od prosince beru kylotan. V nemocnici mi několikrát brali krev. Kdybych byla těhotná poznali by to z těch odběrů. Pohlavní styk jsem měla naposledy 29.9. Ale ted zhruba od 23.12. jsem nemocná. Mám strašnou rýmu, kašlu, občas mám teploty. Brala jsem paralen. Mám obavu abych nebyla těhotná když ms nedorazila. Může to být stresem, nemocí? Poznali by to v nemocnici když mi brali krev?? Mockrát Vám děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Těhotná být můžete a z krve se to obvykle nepozná, pokud se nenabere konkrétní hormon. Což není běžná laboratoř. Zpoždění může být i nemocí. Udělejte si test.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření vás může připravit o zdraví zubů i dásní
Články: Kouření vás může připravit o zdraví zubů i dásní
Většina lidí je obeznámena...
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
I pivo může způsobit alergii
Články: I pivo může způsobit alergii
Pivo. Jeden z nejstarších a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Poničené růstové chrupavky ani růstový hormon nezachrání
Články: Poničené růstové chrupavky ani růstový hormon nezachrání
Léčba růstovým hormonem. U...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: