Opožděná menstruace při ha

Dobrý den. Beru cca 5 měsíců HA Clormetin. Potřebovala jsem posunout menstruaci a tak jsem užívala 2 platíčka bez 7 denní přestávky. Poslední prášek jsem užila ve čtvrtek, od té doby mám 7 denní pauzu, při které však došlo k nechráněnému pohlavnímu styku. Menstruace se zatím nedostavila, tak mě napadlo, zda je v takovém případě možné otěhotnění? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud jste neudělala chybu v užívání i v pauze by jste měla být chráněna pro jistotu si udělejte gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: