Opožděná menstuace a negativní test

Dobrý den, v srpnu 2008 jsem přestala brát HA a chtěli bychom s partnerem miminko. Menstruaci jsem měla většinou po 38 dnech. Nyní čekám již 48 dní a těhoteský test je negativní:-( Občas mám bolesti v podbřišku, točí se mi hlava (už jsem i upadla), ale nevím, zda si to jen nevsugerovávám. Může těhotenský test lhát? Děkuji za odpověď. Šárka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je pravda, že příčin opoždění menstruace může být více, ale ve vašem případě je třeba zvažovat na prvním místě možnost otěhotnění. Jisté to však zdaleka není, jen je na to třeba pomýslet. To, že máte bolest v podbřišku a točí se vám hlava by mohlo znamenat mnoho stavů. Jenže opět, na prvním místě je nutno myslet na těhotenství, nebo dokonce mimoděložní těhotenství s krvácením (proto slabost a pády). Opět to není jisté. Ani těhotenské testy nemusí být vždy stoprocentní. Ve vašem případě je nutné, abyste podstoupila gynekologické vyšetření ihned.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: