Opožděná mestruace

Dobrý den, mám takový dotaz. Již druhým dnes se mi nedostavila menstruace a nevím zda nejsu těhotná, nebo to je právě antikoncepcí, protože když sem ji brala tak první týden sem měla nalepenou náplast a pak zbylé 2 týdny sem užívala prášky. Tak se ptám, zda to není tím , že jsem vyměnila antikoncepci? S přítelem sem během brání prášků spala. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Rozhodně není rozumné měnit antikocepci aniž byl cyklus dokončen pro jistotu si udělejte gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: