Opožděná ms

Dobry den, chtela jsem se zeptat. 9.7. jsem mela sex s pritelem s kondomem jenomze kdyz se udelal zjistili jsme ze byl praskly a ja mela 4 den menstruace. Na internetu psali, ze pres MS kdyz je pravidelna neni pravdepodobnost otehotneni, ale bezela jsem pro Postinor. Vzala jsem si jeden a po 12 hodinach druhy. 8.9. jsem to mela dostat ale MS nikde a to mam priznaky. Je mozne ze budu mit zpozdeni nebo ze to vubec nedostanu?

Odpověď odborníka:

Po Postinoru a styku 4 dne menses je gravidita velmi nepravděpodobná pro jistotu si udělejte gravitest a bude li negativní ještě vyčkejte. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: