Opožděné užití antikoncepční pilulky

Dobrý den, zapomněla jsem si vzít v druhém týdnů antikoncepce (Ebelya) hned dva prášky za sebou, včerejší den jsem si vzala prášek za předešlý den a hned pak normálně pokračovala a vzala si ten samý den v klasickou hodinu další. Měla jsem ale pohlavní styk s přítelem, který nebyl nijak chráněny než právě moji antikoncepci. Od vynechání ale krvácím a krvácení stále přetrvává, není to je ale jen špinění. Mám normálně pokračovat ve svém cyklu užívání antikoncepce? Je v mém případě riziko otěhotnění?

Odpověď odborníka:

RIZIKO SAMOZŘEJMĚ EXISTUJE DOKONČETE NAČATÉ PLATO A KDYŽ BY SE NEDOSTAVILA MENSES V TERMÍNU UDĚLEJTE SI GRAVITEST. PŘÍJEMNÝ DEN

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x