Opožděné užívání

Dobrý den, prosím mohu se zeptat, jestli-že beru prvně a první týden antikoncepci ale ve vánočním shonu to beru každý den jinak v rozmezí dvou hodin- tudiž středa- 6 h večer, čtvrtek 7h večer, a většinou se držím pouze v tom rozmezí 6 a 7 a jednou za týden užívání i v osm. Je zde riziko, že antikoncepce bude učinkovat špatně? Děkuji

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy pokud prodleva není delší než 12 hodin. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: