Opožděné vzatí antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v sobotu jsem měla pohlavní styk, druhý den jsem si zapomněla vzít pilulku ve správný čas, ale bylo to cca o půl hodiny déle. Je možné otěhotnění? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím, že můžete být naprosto v klidu, ale otěhotnění se nedá zcela vyloučit ani u naprosto pravidelného užívání.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: