Opožděné vzatí pilulky

Dobrý den, mám problém ohledně opožděného vzatí pilulky. Užívám antikoncepci Chloe a ve středu jsem si vzala 3. prášek z platíčka okolo jedenácté večer, ve čtvrtek večer jsem ale náhle zvracela a měla průjem, tudíž jsem čekala zda se mi neudělá lépe, abych si 4. pilulku mohla vzít, bohužel jsem musela kvůli zvracení do nemocnice a mohla si vzít pilulku až v pátek ráno v 9:00. Pak večer jsem pokračovala v normálním braní a vzala si 5. pilulku v devět večer. Je účinnost zachována? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Deniso! Ačkoli se pravděpodobně účinnost kontracepce popsaným zmatkem nesníila dramaticky, doporučuji ve stávajícím cyklu použít ještě jinou metodu antikoncepce (např kondom).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: