Opruzenina

Při léčbě širokospektrálními antibiotiky se u mě objevila kvasinková infekce(i přesto že jsem používala probiotika), léčila jsem ji volně prodejným canestenem pilulkou a mastí. Nepříjemné pálení a svědení v oblasti pochvy ustalo(po pilulce), ale stále mě trápí opruzeniny(po dvou dnech se mi zde oloupala jemná kůžička a zůstaly opruzeniny), při nichž mi tam občas nepříjemně zapíchá. Na to zdá se canesten krém nezabírá. Používám ho již třetí den a žádné zlepšení nevidím. Poradíte mi nějaký produkt, který zabere?

Odpověď odborníka:

Otázkou je, kde přesně máte opruzeniny.
Pokud se ale objevily v souvislosti s kvasinkovou infekcí, bude vhodné v antimykotické léčbě pokračovat. Zkuste Exoderil krém.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ode dneška nekouřím! Zvládnu abstinenční příznaky?
Články: Ode dneška nekouřím! Zvládnu abstinenční příznaky?
Rádi byste přestali kouřit...
Lékaři znají nový způsob, jak snížit nitrooční tlak u glaukomu
Preventivní prohlídka
Články: Preventivní prohlídka
Preventivní prohlídka je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Články: Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Každý starostlivý rodič...
Těhotenský ultrazvuk
Články: Těhotenský ultrazvuk
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: