Opuch kolena

Dobry den, pred dvomi tyzdnami som podstupila artroskopiu kolena - shawing pately, koleno neboli, stehy mam vybrate, uzivam metamizol kvapky a reparil draze,k tomu wobenzym 4*5 tabl, ale koleno je stale velmi opuchnute, obmedzuje ma v pohybe. Dodam len, ze mi trikrat robili punkciu, ale moj dr odmieta urobit dalsiu... Dokedy je normalny opuch kolena s uvedenou liecbou?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Punkce by se neměla provádět častěji než dvakrát za týden. Doba otoku nelze odhadnout, po shavingu trvá někdy až 6 týdnů s prvidelnými týdenními punkcemi.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Skřípání zubů u dětí během spánku působí problémy ve škole
Alergická rýma a astma: různé projevy jedné nemoci
Články: Alergická rýma a astma: různé projevy jedné nemoci
Během posledních desetiletí...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Se zánětem si poradí zelený čaj
Články: Se zánětem si poradí zelený čaj
Číňané považují zelený čaj...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: