Orál.sex

Asi před 6 týdny jsem měl ne chráněny orální styk. Před týdnem se mi udělal vridek na penisu, byl ze začátku velmi bolestivý, myslel jsem že je to "akné". Ale dnes mě začaly velmi bolet uzliny v podpaží, na obou stranách. Posílám foto. Mohlo by se jednat o syfilis? Děkuju za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vřídek na penisu nemůže mít nic společného s uzlinami v podpaží-nepíšete zda jsou zvětšené nebo jen pociťujete bolest.Fotku nenacházím,ale nemoc je nepravděpodobná-nejdná se spíše o poranění?Nejlepším řešením by bylo navštívit Vašeho prakt.lékaře nebo urologa

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: