Orální sex

Dobrý den, chtěl bych se zeptat - včera jsem měl nechráněný orální sex se ženou. Orál provozovala jen ona mě. Je nějaké riziko přenosu HIV? Děkuji

Odpověď odborníka:

Při pasivním orálním styku - felaci - je pravděpodobnost nákazy HIV pro pasivního partnera nižší než pro aktivního partnera. Zejména pokud aktivní partner navíc přijme sperma do úst, riziko ještě stoupá. Přes sliny se virus HIV nepřenáší, přestože v nich byl dokázán malý obsah HIV. Takže riziko je spíše malé, ale přesto bych si, být vámi, nechala test na HIV udělat. Info zde: http://aids-pomoc.cz/ns_testy.htm . Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: