Orální sex a krev infikovaného

Chci se zeptat, zda kdyby byl partner HIV pozitivní, uspokojoval mě prsty a předtím se cca před hodinou či méně poranil (tekla krev) a sáhl si na to rukou....setřel si tu krev dejme tomu, ale přece něco na těch rukách zůstalo... je možná nákaza??? Děkuji moc!

Odpověď odborníka:

Nákazu nelze na sto procent vyloučit při žádném kontaktu s osobou HIV pozitivní. I když minimální, tak tam riziko je.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: