Oralni sex s prostitutkou

Dobry den, dnes jsem poprve zkusil navstivit prostitutku na privatu. Prisel jsem jen na oralni sex. Ona mi delala oral bez kondomu. Az pozdeji jsem si ale vsiml, ze ma mistama na tele takove stroupky.. Cervenobile, nemokvave. Ihned jsem ji prerusil, sel do sprchy, poradne se na penisu vydrbal a odesel. Mam ted velke obavy z nakazy pohlavni chorobou. Me dotazy tedy zni: po jake dobe bych mel jit na vysetreni? Kam nejlepe? Je moznost, ze kdyby byla necim nakazena a oral trval nekolik minut, ze se nenakazim? Pritelkyne me nejspis "zabije" :( Moc vam dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možnost nákazy tu skutečně je. Ideální je navštívit přímo dermatovenerologa a nechat si udělat odběry -některé odběry je třeba s odstupem zopakovat, aby se skutečně vyloučila nákaza.

MUDr. Jakub Vykouk
MUDr. Jakub Vykouk

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Soukromá gynekologická ambulance Buštěhrad

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Hnus | Od: Pavla | 2.10.2015 11:25
A nejhorší na tom je, že to celý odnese ta tvoje přítelkyně. Chudák holka!!
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nebezpečí trombózy upřesní genetické testy
Články: Nebezpečí trombózy upřesní genetické testy
Pro koho jsou vyšetření...
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení
Články: Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení
Zanícení poranění bývá...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: