Orální sex- streptokok b

Dobrý den, tento dotaz už jsem pokládala, ale na moji konkrétní otázku mi zodpovězeno nebylo, tak bych se chtěla zeptat Vás. Když jsem pozitivní na streptokoka B v pochvě může ho ode mě partner chytit při klasickém styku? A při orálním styku ho může chytit ode mě do krku? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, může, ale angínu mu nezpůsobí, infekci penisu také ne.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: