Orální sex v těhotenství

Dovrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li je bezpečné provozovat orální sex v těhotenství, zejména v jeho raném stáiu. jestli je to bezpečné pro plod. děkuji Vám.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, orální sex sám o sobě pro plod nepředstavuje žádné riziko. Pouze pokud byste se touto cestou nakazila sexuálně přenosnou chorobou (zejména syfilis), pak by mohlo dojít k ohrožení plodu.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: