Orální styk - nakažlivost

Dobrý den, paní doktorko, chtěla bych se zeptat na jednu věc. Je možné, aby muž, který je sexuálně aktivní se dvěma ženami, trpěl nějakou pohlavně přenosnou chorobou a přitom by jí nakazil pouze jednu z těchto žen? (za předpokladu, že s oběma udržuje dlouhodobé styky). Po orálním styku s dotyčným se mi na horním patře (s odstupem 2 dnů) udělal malý pupínek, který byl nejprve červený, teď bílý. Nijak zvláště nebolí, ale je nepříjemný na dotek a cítím ho tam. Nevíte, co by to mohlo být? Předem velmi děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý večer milá Sáro, je možné onemocnět jen některá, protože se nejedná o 100%- kontagiosní choroby a někdo může dostat HIV , syphilis , kapavku a někdo ne, podrobnosti ,proč tomu tak je, jsou nad rámec tohoto serveru, druhá otázka je , co máte na horním rtu , bohužel laický popis mi nic neříká , pošlete prosim foto Vašeho projevu. Děkuji za dotaz

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: