Oramellox

Dobrý den! Léčím se ze zánětem ramenního kloubu.Dostala jsem lék Oramellox 15mg.Poté jsem byla na gynekologii,kde mi brali krev a mám hodně špatné jaterní testy.Gynekolog mi doporučil léky ihned vysadit,což jsem udělala.Je možné,že je to opravdu po nich? Na kontrolní testy jdu až za 14 dní. Děkuji!

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Je to možné , otázka v jakém stavu byla Vaše játra , před tím, než jste lék začala brát. Testy se po vysazení léku obvykle normalizují do 4 týdnů a nedojde k trvalému poškození jater.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
Články: Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
V dnešní době je zhruba 20...
Irigografie
Články: Irigografie
Irigografie (zhotovení...
Anafylaktický šok – první pomoc
Články: Anafylaktický šok – první pomoc
Anafylaktický šok je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: