Oranžový vredík

Tak já Vám tedy velmi děkuji za pomoc. Moc jste mi pomohli protože já jsem se bál že to může být něco vážnější. Takže pokud jsem měl problém jen s tímto není nutné navštívit urologa? A ještě jednou děkuji. :))

Odpověď odborníka:

S tímto problémem k lékaři nemusíte, je to zcela normální jev.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: