Orgametril

Dobrý den, byla jsem u lékařky, protože mě již delší dobu trápí špinění...ta mi doporučila dobrat poslední platíčko antikoncepce a k tomu mi předepsala právě Orgametril, že to mám uživat spolu s antikoncepcí a ráda bych se proto zeptala zda Orgametril nesníží učinnost antikoncepce? děkuji

Odpověď odborníka:

Ne, účinnost antikoncepce se nesníží. Hezký den.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: