Orgametril

Dobrý den, můžete mi prosím poradit,zda je v pořádku brát tento příptavek (Orgametril) i přesto, že chci otěhotnět.A zda je to vůbec možné, beru ho 2x denně 16-27 den MS.(3roky).V lednu jsme zkusily jsme s paní doktorkou jeden měsíc Duphaston ale MS vubec nepřišla, poté jsem byla na injekci a po deseti dnech na druhé, teprve poté se mi MS dostavila. A opět jsem měla nasadit Orgametril, ale zarazilo mne na letáčku,že se používá i k potlačení ovulace. Tak jsem z toho celá pryč! Koupila jsem si i ovulační testy, které jsem začala zkoušet již 10 den po MS nyní jsem již 17tý den po MS. Buhužel se mi ovulace v testu neukázala doted´. A podle ovulačního testu jsem měla mít ovulaci kolem 14tého dne.Předem Vám moc děkuji za jaké koliv informace a přeji hezký den. Dáša Moravcová.(dasa.moravcova@seznam.cz)

Odpověď odborníka:

Orgametril slouží k podpoře 2 fáze cyklu, aby byl pravidelný a skutečně se používá k blokádě ovulace. Ovulace bývá kolem 14 dne, pokud se nedostaví bude vaše lékařka nucena k jejímu vyvolání použít jiné léčebné schema. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x