Orgametril

Dobrý den Mám dotaz ohledně Orgametrilu na oddálení cyklu. Měla jsem 4 dny spoždění a před dovolenou. Dostala jsem orgametril na oddálení a po vysazení došlo normálně ke krvácení. Chci se zeptat jestli definitivně můžu vyloučit možné těhotenství když už jsem krvácela nebo je to tak vždy po vysazení léků ?

Odpověď odborníka:

Krvácení po vysazení Orgametrilu je zcele normální o graviditu by se jednat nemělo, chcete li mít absolutní jistotu udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Užíváte antikoncepci? Nekuřte!
Články: Užíváte antikoncepci? Nekuřte!
Neumíte si představit ranní...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
5 potravin, díky kterým se z vaší imunity stane nedobytný hrad
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: