Orgametril a adipex retard

dobry den,chtěla jsem se zeptat před 4měsíci jsem si nechala zavést tělísko a od te doby jsem zacla mit nepravidelnou menstruaci posledni mi zacla 4.1. a stále menstruuji,koncem ledna jsem byla u sve lekarky a ta mi napsala orgametril na dobu 6ti dnu po trech tabletach a pak do 24.2.po dvou po 6ti dnech menstruace prestala ale stale jsem spinila a od 16.2. opet menstruuji,volala jsem doktorce a ta mi rekla at vysadim tablety a az mi skonci cyklus at se ji prijdu ukazat,nikdy jsem s cyklem nemela problemi az ted myslite ze by se moje telo nechtelo soužít s tělískem a nebo je mozne ze mi ty problemy muze prodluzovat lek adipex retard uzivam ho asi mesic.a pokud to bude tim teliskem ze si me telo nebude chtit na neho zvyknout a doktorka mi ho bude muset vytahnout je tam zaruka penez,ne ze bych byla nejak na penize ale mam 7mi mesicniho chlapecka a jen tak vyhodit 6tisic by se mi nechtelo .predem vam dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lék Adipex neovlivňuje menstruační krvácení. Vámi popisované obtíže s krvácením se mohou objevit během prvních 3 - 6 měsíců od zavedení tělíska, poté obvykle dochází k úpravě. Záruku vrácení peněz poskytují některá gynekologická pracoviště, není však automatická.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Adipex retard | Od: Ela | 9.11.2014 04:09
Dobrý den, mám ten samý problém, beru adipex
retard, a užívám antikoncepci ,,obyčejnou-
minisiston,, menstruaci jsem měla 21dní, poté jsem
měla vysadit prášky, tak jsem nevysadila, asi 3
dny nic, a poté začalo lehké špinění krví, to trvá do
teď, cca.2týdny.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: