Orgametril a mozne otehotneni

Dobry den. Uz pul roku se s pritelem snazime o miminko. Ted mi muj gynekolog rekl ze chce 3 mesice ovulacni testy,zda se mi uvolnuje vajicko. Po priteli chce spermiogram. Ale beru Orgametril. Ptala jsem se zsa ho mam stale brat rekl mi ze ano muzu ze to miminku neuskodi. Na internetu v pribalovem letaku bylo napsane ze ho brat v tehotenstvi nesmim. A ted kdyz ctu dotazy a odpovedi,zde tak je tu ze pusobi jako antikoncepce,jak to tedy prosim je. A co mame jeste vyzkouset,aby se nam to povedlo ? Malem bych zapomela Orgametril beru tak ze od 20 dne beru dve pilulky a tak az do 26 dne. A pak mi do 3 dnu prijde menstruace. Dekuji Vam moc za odpoved. Mic by jsme si miminko prali.. Hezky den.

Odpověď odborníka:

Orgametril není antikoncepce je to podpora druhé poloviny cyklu a případné graviditě počínající by nijak neublížil, podstatný bude také výsledek spermiogramu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: