Orgametril a nepřítomnost menstruace

Dobrý den, užívala jsem cca 15 dní Orgametril a po vysazení se dostavilo velice slabounké krvácení, trvající 1 den. Je to normální? Je to mezi nežádoucími úřinky, ale je to něco, co je třeba řešit? Dá se to považovat za 1. den cyklu?

Odpověď odborníka:

Nepíšete z jaké indikace jste měla Orgametril, krvácení po jeho vysazení bývá větší než jednodenní slabé, ale záleží na důvodu podávání. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: