Orgametril a těhotenství

Dobrý den, již nějakou dobu se snažíme o miminko ale za 10 dní jedu na dovolenou a vychází mi to na menses, a tak se chci zeptat, zda po vykonání těhotenského testu s negativním výsledkem mohu orgametril použít i když třeba bude hladina hCG velmi malá a nebo radši neužívat. Na příbalovém letáku se píše, že se nesmí užívat v těhotenství. Moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nebudete těhotná tak ano. Není mi úplně jasné, jak Orgametril užíváte, měl by se užívat od 14.dne cyklu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: