Orthokine terapie

Dobrý den, mám v pravém koleně gonartrozu II.st. Jsem diabetik na inzulinu, nemohou být aplikovány kortikoidy. Podlehl jsem reklamě a nechal si aplikovat 2.injekce Rena ha Vis. Bohužel měly jen krátkodobý efekt. Nyní jsem se dověděl o orthokine terapii. Jaký je Váš názor na jeho aplikaci a jaké jsou s ní zkušenosti. Nerad bych znovu naletěl. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ortopedická společnost a komise min. zdravotnictví z posledních informací tuto metodu nedoporučují jako řádnou léčebnou metodu. Aplikace je jen se souhlasem pacienta prováděná.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: