Ortodontické vyšetření

Dobrý den, zubař poslal dceru na ortodontické vyšetření, jelikož v 15 letech má ještě stále mléčný špičák. Po rentgenu zjistil, že druhý zub je založen. Dcera žádné potíže nemá a i zubař řekl, že je možné, že po doporučeném vyšetření s tím nebudou nic dělat. Je toto vyšetření a případný zákrok opravdu nutné? V rodině jsme již tento případ měli, babička měla špičáky též založené a mléčné měla až do 60 let, kdy jí je vytrhl zubař kvůli ortéze. Děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyšetření je nutné, Váš zubní lékař Vás tam poslal proto, aby měl jistotu, že se nic nezanedbá. On i já této problematice rozumíme okrajově, specialista Vám na vyšetření řekne závěr. Neprořezané zuby mohou činit v budoucnu problémy. S pozdravem

MDDr. Stanislav Kárník
MDDr. Stanislav Kárník

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Soukromá praxe MDDr. Maxima Komleva, zubní lékař 

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x