Ortopedie

Dobrý den p.doktore.Mám po op.ramene,prasklá rot.manž.,abdukční válec jsem sundal po 4týdnech a ne po 6,protože jsem si byl schopen zavázat tkaničky atd.,v noci jsem se s tím válcem pořádně nevyspal.P. doktor mi řekl po 3 dnech,že můžu ohýbat ruku v lokti a dělat pohyby do předu a do zadu jen ne aktivní upažení.Tak jestli jsem si nějak neuškodil.Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Postup je správný . Určitě jste si neuškodil.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: