Ortopedie

VČERA JSEM V PRÁCI ŠPATNĚ DOSLAPLA A PAK MĚ CELÝ DEN HODNĚ BOLELO KOLENO NA VNITŘNÍ STRANĚ SPÍŠ DOLE NEMOHLA JSEM NA NOHU DOSLAPNOUT ANI JI OHNOUT BĚHEM DNE BOLEST POSTUPNĚ USTUPOVALA A DNES JIŽ TÉMĚŘ NEBOLÍ CHCI SE ZEPTAT JESTLI MÁM JÍT NA VYŠETŘENÍ A ČÍM BY TO MOHLO BÝT DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ

Odpověď odborníka:

Pokud již bolest není, ustupuje, tak na vyšetření nemusíte. Pravděpodobně se bude jednat o natažený vaz

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rentgenové vyšetření
Články: Rentgenové vyšetření
Rentgen, RTG, paprsky X je...
Potíže se spánkem mají už i padesátníci
Články: Potíže se spánkem mají už i padesátníci
Je vám přes padesát a...
Lidské tělo vědcům ukazuje, jak zničit zánět
Články: Lidské tělo vědcům ukazuje, jak zničit zánět
Zánět patří k mechanismům...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nenechte lupénku, aby vás připravila o zdraví nehtů
Články: Nenechte lupénku, aby vás připravila o zdraví nehtů
Ačkoliv může psoriáza nehtů...
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Gynekologické vyšetření je...
Hormonální antikoncepce: vedlejší účinky, o kterých se nemluví…
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: