Ortopedie

Dobrý den,porodila jsem holčičku ve 35.týdnu a je jí měsíc a týden.V porodnici už měla problémy s kyčlema,neměla vytvořené jamky,tak byla 14 dní na extenzích přivázaná.Po sonu byly jamky vytvořené a vypadalo to,že i navypadávaly kyčle.Propustili Nás domů s abdukční peřinkou a v pondělí jsme byli na kontrole,kde Nám řekla paní doktorka,že :obě DK stejně dlouhé,abdukce a rotace volné,rýhy sym.SONO:oboustr.IV.Po dohodě nastupujeme zítra opět na extenční terapii na 6 týdnů.Chci se zeptat jest-li tato terapie opravdu pomůže a bude to držet a dcerka už nebude muset mít sádry apodobně.Prosím o rychlou odpověď dnes děkuji.

Odpověď odborníka:

Tato terapie je účinná a bezpodmínečně nutná.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: