Ortopedie

Dobrý den,máme 2té dvojčatka a chtěly by jsme jim koupit trampolínu.Doporučili by jste nám to koupit?

Odpověď odborníka:

Ne, skákání na trampolíně není vůbec pro pohybový aparát vhodné (otřesy), zvláště u takto malých dětí.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: