Ošetření hemeroidů přístrojem hemoron

Dobrý den, mám ošetřeny vnitřní hemeroidy přístrojem Hemoron. Po prvním ošetření jsem byla bez jakékoliv reakce, ale nyní pro druhém ošetření jsem dvě hodiny poté měla velké bolesti konečníku, průjem. Ráno druhý den jsem se ještě vyprázdnila a měla jsem hlenovitou stolici a malinko krvavý papír po otření. Je možná tato reakce na přístroj a nemůže to ovlivnit výsledek ošetření? Čeká mě ještě třetí ošetření. Mám vnitřní hemeroidy I. a II. stupně. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, taková reakce je možná, nebo je možné, že stav s proběhlým zákrokem nesouvisí. Může se objevit horší hojení. Pokud přetrvávají jakékoli obtíže, informujte o tom ošetřujícího lékaře (bez ohledu na to, kdy jste k němu objednána, berte se jako akutní případ - možná nastala situace, o které Vám lékař říkal "přijďte, kdyby byly jakékoli problémy"). Pokud již nejsou obtíže, určitě o tom, co proběhlo, informujte lékaře před třetím ošetřením.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: