Ošetření pleti světlem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor na kosmetické ošetření pleti intenzivním pulzním světlem v obličeji. Mělo by se jednat o omlazení pleti a vyhlazení vrásek. U mé matky byl efekt obrovský, ale není to nebezpečné co se týká třeba vzniku rakoviny nebo jiných kožních problémů? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Hano, žádné nebezpečí zvýšeného vzniku rakoviny kůže či kožních obtíží mi podobných zákroků není znám. Jsou to ale metody poměrně nové, není tedy solidní výzkum co se týče dlouhodbého pozorování takto ošetřených osob.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: