Oslabená imunita

Dobrý den, můj problém spočívá v tom, že bývám velice často nemocná. Během roku 3-5 krát, většinou jde o angínu, streptokok, mononukleozu. Znepokojuje mě, že po dobrání antibiotik a dalších léků, jsem za pár dní nemocná znovu..ať už jde pouze o nachlazení, pořád se mi něco vrací a nejsem zcela zdravá. Může tedy jít o oslabenou imunitu??? Děkuji za odpověď, Silva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vhodné by bylo doplnit imunologické vyšetření, pokud máte 3-5 infektů ročně a opakovaně antibiotika, tak je to určitě indikace k tomuto vyšetření. Po vyšetření by se zvolil vhodný preparát k posílení imunity.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: