Oslnění bleskem

Dobrý den, mám 18denního syna a bohužel ho návštěva bez mého povolení dvakrát vyfotila zblízka mobilem s bleskem, který byl velmi silný. Syn měl otevřené oči. Sama jsem to pak zkoušela a bolely mě z toho oči. Na internetu jsem.našla i případ, kdy pak chlapec oslepl. Mám se toho bát? Co hrozí? Mám jít k očnímu? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nebojte se, nijak to synovi neublizi. Sama jsem párkrát omylem syna blejskla. Spíše je to nepříjemné než nebezpečné. S pozdravem.

MUDr. Helena Štrofová
MUDr. Helena Štrofová

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Vidente Vinohrady s.r.o.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x