Ospamox a antikoncepce

Dnes mi byly předepsány atb Osmapox. Zajímá mě zda tyto léky účinkují na HA a popřípadě po jak dlouhé době budu plně chráněna?

Odpověď odborníka:

Jano,
Ospamox může v některých případech snížit účinnosti HA, proto bych vám během užívání a 24-48 hod po poslední tabletce doporučil používat ještě jiný druh antikoncepce
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x